6 iunie 2010

Pune grijile pe fuga! Arma nr.1: ZAMBETUL! :)

In fiecare zi mai apare cate-o problema in viata mea..dar cine nu are probleme? unii mai marii altii mai mici.Bunica mea spune tot timpul ca Dumnezeu iti da doar atat cat poti duce.Cand ma gandesc la problemele mele ma intristez,insa daca le privesc in paralel cu ale altora ma bufneste rasul cat de puerile sunt.Iar inauntrul meu sufletul imi plange pentru ceea ce vad in jur si pentru cat sufera unii.
Cred ca fiecare avem perioade mai urate in viata noastra..cand credem ca orice facem e gresit,nimeni nu ne intelege si totul e cu susu'-n jos.Insa daca stam sa reflectam poate de fapt problema e la noi.Cu siguranta problema e la noi!Pentru ca oricat de multe griji si probleme am avea putem sa ne descarcam,putem sa vorbim cu cineva apropiat sau chiar sa plangem dar apoi sa reflectam asupra lor si sa le tratam "la rece".
Mi se intampla des sa merg pe strada iar in jur sa vad lume trista,acaparata de griji,nevoi,cu fete lungi si cearcane.Parca toti au uitat sa zambeasca,sa priveasca in viitor iar nu in trecut..
Asa ca fa ceva pentru tine: zambeste mai mult,si fara sa-ti dai seama ii vei face si pe cei din jur sa zambesca.Daca reusesti sa faci asta satisfactiile vor fi mult mai mari.

JUST SMILE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu